Käyttöehdot

Käyttöehdoissamme voit lukea maksusta, toimituksesta, palautuksista ja reklamaatioiden oikeudesta.

Maksu

Hyväksymme VISA/Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron, Mastercard Debit, American Express ja JCB.

Varaamme ostossumman heti, kun olet tehnyt tilauksesi. Emme kuitenkaan veloita rahoja ennen kuin tavarat on lähetetty ja ne poistuvat varastostamme.

Toimitus

Jos tilaat ennen klo 12 maanantaista perjantaihin, lähetämme tilauksesi 1-2 arkipäivän kuluessa. Lähetyspäivän jälkeen saapumisaika on 2-4 arkipäivää.

Palautus

Jos muutat mielesi (ostoksen peruuttamisoikeus)

Sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi 60 päivän kuluessa.

Kuinka palautetaan?

Jos haluat palauttaa tuotteesi, täytä palautuslomake verkkosivuston etusivulla.

Kun vastaanotamme tuotteen, hyvitämme palautettujen tuotteiden hinnan. Maksat kulut tuotteen palautuksen yhteydessä. Kuitenkin palautamme alkuperäisen maksusi toimituskulut. Jos tuote on vaurioitunut ja olet siitä vastuussa, tätä ostoksen summaa vähennetään.

Palautuksen yhteydessä sinun on pakattava tuote asianmukaisesti. Kannat tuotteen riskiä siitä hetkestä, kun se on toimitettu.

Tuotteen kunto

Olet vastuussa vain tuotteen arvon heikkenemisestä, joka johtuu käsittelystä muutoin kuin tarpeellisesta tuotteen laadun, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi. Toisin sanoen voit kokeilla tuotetta samalla tavalla kuin kokeilisit sitä fyysisessä myymälässä. Jos tuotetta on kokeiltu enemmän kuin tässä kuvataan, pidämme sitä käytettynä. Tämä tarkoittaa, että peruuttaessasi ostoksen saat takaisin osan tai ei lainkaan ostoksen summasta riippuen tuotteen kaupallisesta arvosta. Saadaksesi koko ostossumman takaisin, sinun on toimittava samalla tavalla kuin fyysisessä myymälässä: voit kokeilla tuotetta, mutta et ottaa sitä käyttöön.

Takuu – Jos tuotteessa on vikaa

Sovellettavan myyntilain virheiden sääntöjen mukaisesti.

Ostaessasi www.lednordic.com-sivustolta sinulla on tietysti 24 kuukauden takuu. Tämä tarkoittaa, että voit saada uuden tuotteen, rahat takaisin tai hinnanalennuksen tapauksesta riippuen.

Reklamaation on tietysti oltava perusteltu, ja vian ei saa johtua tuotteen virheellisestä käytöstä tai muusta vahingoittavasta toiminnasta.

Takuulomake

Kun olemme vastaanottaneet lomakkeen, vastaamme sinulle suoraan sähköpostitse siitä, mitä pitäisi tapahtua.

Kuinka pian minun pitäisi reklamoida?

Sinun on tehtävä reklamaatio "kohtuullisessa ajassa" sen jälkeen, kun olet havainnut virheen. Jos reklamoit 8 päivän kuluessa virheen havaitsemisesta, reklamaatio on aina ajoissa.

Jotta voimme tehdä sopimuksen kanssasi, tarvitsemme seuraavat tiedot:

Nimi Osoite Puhelinnumero Sähköposti Rekisteröimme henkilötietosi, jotta voimme toimittaa sinulle tuotteen.

Henkilötiedot rekisteröidään MRKK ApS:llä ja säilytetään viisi vuotta, jonka jälkeen tiedot poistetaan.

Kun henkilötietoja kerätään verkkosivustomme kautta, varmistamme, että se tapahtuu aina antamallasi suostumuksella, jotta tiedät tarkalleen, mitä tietoja kerätään ja miksi.

Sidosryhmillä on ainoastaan pääsy sinusta tallennettuihin tietoihin.

Emme säilytä asiakastietoja salattuina.

Välitämme asiakastiedot salattuna.

Tietoja, jotka on toimitettu www.led-nordic.com-sivustolle, ei missään tapauksessa myydä kolmansille osapuolille, emmekä rekisteröi mitään henkilökohtaisesti arkaluonteisia tietoja.

Rekisteröitynä www.led-nordic.com-sivustolla sinulla on aina oikeus vastustaa rekisteröintiä. Sinulla on myös oikeus saada tietoa siitä, mitä tietoja sinusta on rekisteröity. Sinulla on nämä oikeudet henkilötietolain mukaan, ja tiedustelut tästä yhteydessä osoitetaan meille sähköpostitse: info@lednordic.com

Markkinointi

Kun annat sähköpostiosoitteesi ostaessasi led-nordic.comista, saatamme käyttää sähköpostiosoitetta ottaaksemme sinuun yhteyttä nykyisen sopimuksen osalta ja markkinoidaksemme samankaltaisia tuotteita, jos olet hyväksynyt tämän. Lisäksi led-nordic.com voi yleisesti käyttää sähköpostiosoitetta markkinoidakseen tuotteita ja palveluita sinulle siihen asti, että olet suostunut vastaanottamaan tätä markkinointimateriaalia. Voit aina kieltäytyä vastaanottamasta markkinointimateriaalia käyttämällä linkkiä sähköisessä markkinointimateriaalissa, jonka olet saanut.

Valitusoikeus

Jos haluat valittaa ostoksestasi, sinun on otettava yhteyttä led-nordic.comiin sähköpostitse info@lednordic.com. Jos emme onnistu löytämään ratkaisua, voit tehdä valituksen Tanskan Kilpailu- ja kuluttajaviraston Valituksien ratkaisukeskukselle, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Voit myös käyttää valituksen ratkaisua osoitteessa www.forbrug.dk, jos siihen liittyvät edellytykset täyttyvät.

Euroopan komission verkkovälitteistä valitusportaalia voidaan myös käyttää valituksen tekemiseen. Se on erityisen relevantti kuluttajille, jotka asuvat toisessa EU-maassa. Valitukset voi jättää osoitteessa http://ec.europa.eu/odr. Valitusta tehdessäsi sinun on ilmoitettava sähköpostiosoitteemme (info@led-nordic.com).

Päivitetty viimeksi: 15-08-2023