Led Nordic tarina

"Loimme lyshyggen, koska emme halunneet tehdä kompromisseja sisäilmastomme ja kotimme viihtyisyyden suhteen."

Kynttilöiden haitalliset sivuvaikutukset

Rakastamme valoa, rakastamme "hyggeä", siksi loimme kynttilähyggen vuonna 2015. Kynttilät ovat yksi suurimmista ilmastosyyllisistä, sillä ne päästävät enemmän nokihiukkasia kuin autot vilkkaasti liikennöidyllä tiellä. Meille kynttilät ovat kuitenkin hyggen synonyymi, joten etsimme ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Ja löysimme sen! Se sopii erinomaisesti allergikoille, vanhuksille, jotka pelkäävät kynttilänvaloa - ja kaikille, jotka välittävät hyvästä sisäilmastosta - me mukaan lukien.

Myyty loppuun 2 ensimmäisen kuukauden jälkeen

Kun avasimme verkkokauppamme syksyllä 2015, myynti lähti vauhdilla käyntiin, ja kahden ensimmäisen kuukauden aikana olimme myyneet loppuun kaikki kolme tuotetta, joita meillä oli tuolloin verkkokaupassamme. Oli hienoa nähdä, että niin monet ihmiset halusivat tukea uutta, terveellistä vaihtoehtoa oikeille kynttilöille. LED-kynttilät olivat alku sille, mikä on nykyään täysikasvuinen verkkokauppa, jossa on LED-kynttilöiden lisäksi myös muita ympäristöystävällisiä tuotteita.

Kiitos

Emme voi kiittää teitä tarpeeksi: uskollisia asiakkaitamme, jotka pitävät meidät pystyssä. Olemme niin ylpeitä siitä, että niin monet teistä haluavat luoda viihtyisyyttä ja samalla olla tinkimättä sisäilmasta. Uskomme, että jos teemme pieniä asioita yhdessä, jos nautimme elämän pienistä pilkahduksista, niin kaikki on vähän mukavampaa ja kodikkaampaa. Mitä sinä uskot?

Ystävällisin terveisin

Kim ja Rikke

Isä ja tytär sekä toisilleen että Led Nordic