Me Led Nordicilla kiinnitämme huomiota ympäristöön ja siihen, millaisen jalanjäljen tuotteemme jättävät jälkeensä. Kysymme jatkuvasti itseltämme, miten voimme olla parempia ympäristön suhteen.

Miten LED-kynttilät ovat ympäristöystävällisiä?

Jos sytytät oikean kynttilän, lisäät sisäilmaan jopa 1 000 kertaa enemmän hiukkasia ja savukaasuja (typpidioksidia). LED-kynttilät ovat ympäristöystävällisiä, koska vältät näiden myrkyllisten hiukkasten lisäämisen ympäristöön.

Kun nokihiukkaset ja savu pääsevät koteihimme, se on epäterveellistä kehollemme ja ympäristölle. Monet ihmiset eivät oikeastaan siedä oikeita kynttilöitä, ja jotkut eivät uskalla sytyttää oikeita kynttilöitä peläten, että unohtavat puhaltaa ne pois. Siksi olemme luoneet ympäristöystävällisen vaihtoehdon, jossa viihtyisyys on edelleen etusijalla.

 
Mistä pakkauksessa on kyse?

Tuotteemme toimitetaan pahvipakkauksissa. Olemme minimoineet pahvin kulutuksen tinkimättä tuotteiden suojauksesta niiden kuljetuksen aikana. Kaikki pakkauksemme voidaan kierrättää, kunhan ne lajitellaan oikein käytön jälkeen. Näin ei synny turhaa jätettä ja kulutusta.

Tuotteiden suojaamiseen pakkauksissa käytämme EPE-nimistä materiaalia. Se suojaa valoja lähetyksen aikana, joten tuote ei vahingoitu millään tavalla. Materiaali on ympäristöystävällistä, sillä se voidaan kierrättää muihin tuotteisiin. Jos haluat auttaa meitä huolehtimaan ympäristöstä, lajittele pakkaus oikein.Miten paristot ovat ympäristöystävällisiä?

Paristoja kutsutaan usein suuriksi synneiksi ilmastotilinpidossa. Mutta se on itse asiassa melko harhaanjohtavaa. Paristot sisältävät hyödyllisiä raaka-aineita, kuten rautaa, mangaania ja raskasmetalleja - ja ne voidaan kierrättää.

Jotkin akut ovat myös ympäristöystävällisempiä kuin toiset. Me Lyshyggessä myymme Fujitsun alkaliparistoja, jotka on valmistettu alan korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti. Raaka-aineita on käytetty mahdollisimman vähän ympäristön hyväksi. Samalla niissä on täysin ainutlaatuinen vuodonestorakenne, joka suojaa laitteita, joissa akkuja käytetään, hieman paremmin kuin muut hyvät akut.

Miten akut kierrätetään?

Koska monet tuotteet ovat paristokäyttöisiä, on tärkeää korostaa paristojen lajittelun tärkeyttä niiden vaihdon yhteydessä. Paristot on palautettava kierrätykseen, jotta voimme ottaa ympäristöämme huomioon.

Miksi palauttaa paristot kierrätykseen?

Käytetyt paristot ovat haitallisia luonnolle ja pohjavedelle, jos ne heitetään yleisjätteen roskikseen.

Autat varmistamaan, että hyödyllisiä raaka-aineita, kuten rautaa, mangaania ja raskasmetalleja, kierrätetään.

Jos ne päätyvät yleisellä jäteastialla, hyödylliset raaka-aineet menetetään, koska ne poltetaan.

Kun palautat paristot kierrätykseen, raaka-aineet otetaan talteen ja kierrätetään.

Kiitos kiinnostuksestasi Led Nordicia kohtaan. Päivitämme tätä sivua säännöllisesti sitä mukaa, kun viisastumme. Jos sinulla on ideoita siitä, miten voisimme tulla vielä vihreämmiksi tai sinulla on panoksia liiketoimintaamme varten - ota rohkeasti yhteyttä.

Hyvää päivänjatkoa!